Evgenia Kovaleva

1 års bröllopsdag

I söndags firade vi 1 års bröllopsdag, åhh shit vad det gått fort redan 1 år sedan vi gifte oss.

En utav brölllpspresenterna var ett presentkort på ett nyöppnat spa här i Uppsala från våra vänner. Jag har alltid sagt till A att vi måste boka snart för det går ut annars. Varför jag inte bokade själv var för att han har ett arbetsschema att anpassa sig efter. I lördags fick jag bara en känsla att jag skulle titta på presentkortet för att se när sista giltighets dagen var. O vips så var det sista dagen idag, A ringde och pratade med dem och berättade hur allt ligger till att vi fått barn och inte riktigt tänkt på presentkortet. Kvinnan som han pratade med förstod och lät oss boka ändå, det var ju tur det! 😁

Så i söndags på vår bröllopsdag började vi dagen med spa, jag tog en ansiktsbehandling och A en klassisk massage. Vi fick behandlingarna i samma rum vilket var mysigt och det var otroligt skönt och avslappnande. Efter behandlingarna bubblade vi i bubbelpoolen och bara njöt vi två. Superhärligt att komma iväg sådär och bara vara, det är nog väldigt nyttigt. 

På kvällen bokade vi bord på Iberico en tapas restaurang, vi beställde in 6 rätter och delade på allt. Vi blev riktigt nöjda maten var supergod och bra service och allt så som det skall vara. 👌🏼Vi köpte hem efterrätt då Léon var trött och började bli gnällig. Vi hade iallafall en toppen dag ihop! 

 
Emma - mode - mamma

härliga bilder =)

kram kramis

Svar: Åhh tack så mycket! 😊
Evgenia Kovaleva

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress