Evgenia Kovaleva

:)

Åhh så härlig dag förutom att det blåser sjukt mycket. Hatar det håret flyger åt alla håll och all smuts flyger upp i ansiktet. Satt faktiskt och solade på balkongen idag solen brände. Började halv 1 idag med matte. Nu har jag håltimme.

Gifts from my boyfriend!

Som sagt så kom min älskling från Holland igår. Han jobbade där så vi sågs inte på mer än två veckor. Vi hade det jättemysigt igår. Han köpte även lite presenter till mig så söt han är aww. Två kjolar som kommer bli super användbara i sommar och även trosor. Igår på kvällen tittade vi på roliga videos , let's dance vi helt enkelt myste framför datan. Vi la oss ändå rätt så tidigt och vaknade halv 12 haha sömntutor.

Matmatmat

Hejsan hoppsan! dagen har vart helt underbar. Träffade älsklingen vi gick och åt på ett ställe där i Uppsala centrum. Blev inte de stället vi planerat först men ändå vart det gott på de stället vi åt på. Därefter åkte vi till Södertälje och handlade lite gott inför kvällen och lite bröd till frukosten imorgon. Blev hungriga igen så vi åt på en sushi restaurang var sjukt gott. Nu är vi hemma hos älsklingen och ska ta det lugnt.