Evgenia Kovaleva

Sjukstuga
Hej vänner, det har vart dålig uppdatering. Ni som följer mig på instagram vet att Léon blivit förkyld och jag har lite ont i halsen. Det är sjukstuga hemma hos oss helt enkelt. Vi har inte gjort något speciellt mer än att jag hämtade bilen idag wihoo. Som tur var gick allt på försäkringen, vi behöver inte betala en enda krona. Det känns sjukt bra! Vi ska ta och krya på oss ni får ha det bra så länge! 💕 (null)

Léons 6 månaders photoshoot

Godmorgon vänner, hur står det till med er?

Med oss är det bra tack! Idag ska jag bara försöka ta bilen till verkstan för bedömning. Igår när jag ringde försökringsbolaget så sa dem att dem förhoppningsvis täcker kostnaderna. Vilket jag hoppas annars kommer det bli dyrt. 

Nog om det för igår fylld Léon hela 6 månader! Alltså hur fort går tiden egentligen, man måste verkligen leva i nuet och ta vara på varje dag. Här kommer iallafall bilder från photoshooten. 

Nytt till Léon

Köpte Léons första jultröja kunde inte låta bli när jag såg den. Hur fin är inte den? Känns som väldigt bra kvalité och det gillar vi eftersom vi gärna vill att kläderna skall ärvas vidare till nästa syskon. Sen är det du väldigt bra på alla sätt och vis att ärva vidare plagg. 

Skorna fick han av faster i 6 månaders present hur söta som helst =)