Evgenia Kovaleva

Hellu frendos!
Det var länge sen jag gjorde ett blogginlägg. Men jag har liksom inte haft tid att lägga ner på min blogg. Allt har liksom kommit ivägen plugget, familjen osv. Tänkte iallafall berätta lite vad jag gjort under min helg. Jag har vart med min kille vi har haft myskvällar, vart och firat hans vänner som fyllt år, bowlat och massa skoj. Det bästa utav allt var att jag fick en present av min underbara kille. Vi firade ju 1 år och 3 månader i helgen så han bara kom hem med en present och det var en superfin klocka. Rosa var den också min favoritfärg naw vilken sötnos va?  Åhh jag orkar verkligen inte med skolan känner jag. Är redan skoltrött liksom inte bra. Men men nu ska jag ta och sova. Natti på er.
 
New in
Hellu mina vänner! Var i skärholme med familjen idag. Dagen shopping blev en sjukt snygg skinn jacka som jag köpt idag bara love it! Och lite make up remover är alltid bra att ha. Är super hungrig ska äta nu vi hörs! 


New in

Var i stan idag med familjen min lilla syster skulle ha ett par tåspetsskor. Men sen så blev det ju att vi gick runt i massa andra butiker också. Köpte ett par Jens från Gina Tricot behövde ett par för mina andra ljusa jeans har gått sönder. Sedan köpte jag en pyjamas haha alltid bra att ha. Efter shoppingen gick vi och åt på mongoliska restaurangen. Ååå vad gott det var! Det var min dag.