Evgenia Kovaleva

Valborg

Tjenixen! 

Hur har er valborg vart? 

Min har vart över förväntans bra faktiskt. Vi satte till och med larm kl 8 för att hinna gå upp äta frukost och gå ner på stan och titta på forsränningen. Det är ju faktiskt en utav de största traditionerna Uppsala har. Sedan gick vi upp till ett par vänner som bor precis vid ån. Satt där och umgicks en stund, efter ett tag gick vi och köpte burgare. Vi tog med oss dem och satt vid ån och njöt av de goda burgarna och det växelvis soliga vädret. 

Därefter gick vi till parken där vi mötte upp några vänner, det var massa människor där som vanligt. Jag och syrran stod i toakön i ca 30 min. Bakom oss stod två snubbar och de hade sjukt starka röster som skar in i öronen på oss. Dem pratade oavbrutet med varandra, tills det blev vår tur hann vi helt enkelt få tinnitus, helt otroligt.🙉

Runt halv 5 tiden gick vi hem till Pettson och Henna som bor nere på stan. Umgicks där ett tag sedan gick vi hem. När vi kom hem grillade vi och hade det mys. 

Jag är faktiskt helt slut för idag och ska bara ta det lugnt. Börjar bli jobbigt att hålla igång hela dagen, har gått rätt så mycket också. Vilket är lite påfrestande nu när jag är höggravid, kanske måste ta det lite lungt ändå haha. =)

Hoppas ni haft en bra dag! 

 
 
Kreativa studenter må jag säga!👌🏼
Elins kisse har fått så söta kattungar jag dör, vilka skönheter😍
Kan starkt rekomendera Dylan´s grill! Mums😋

Älsklingen njuter av sin burgare😍 

Värmer oss i solen, mys👯
Herrarna orkade inte stå i toakön så dem vattnade staketet, oops 🙊
Fanta är min bästa vän nu
Valborgmiddag
Min nya grillfavorit, har ni testat grillbilar?