Evgenia Kovaleva

Valborg

Tjenixen! 

Hur har er valborg vart? 

Min har vart över förväntans bra faktiskt. Vi satte till och med larm kl 8 för att hinna gå upp äta frukost och gå ner på stan och titta på forsränningen. Det är ju faktiskt en utav de största traditionerna Uppsala har. Sedan gick vi upp till ett par vänner som bor precis vid ån. Satt där och umgicks en stund, efter ett tag gick vi och köpte burgare. Vi tog med oss dem och satt vid ån och njöt av de goda burgarna och det växelvis soliga vädret. 

Därefter gick vi till parken där vi mötte upp några vänner, det var massa människor där som vanligt. Jag och syrran stod i toakön i ca 30 min. Bakom oss stod två snubbar och de hade sjukt starka röster som skar in i öronen på oss. Dem pratade oavbrutet med varandra, tills det blev vår tur hann vi helt enkelt få tinnitus, helt otroligt.🙉

Runt halv 5 tiden gick vi hem till Pettson och Henna som bor nere på stan. Umgicks där ett tag sedan gick vi hem. När vi kom hem grillade vi och hade det mys. 

Jag är faktiskt helt slut för idag och ska bara ta det lugnt. Börjar bli jobbigt att hålla igång hela dagen, har gått rätt så mycket också. Vilket är lite påfrestande nu när jag är höggravid, kanske måste ta det lite lungt ändå haha. =)

Hoppas ni haft en bra dag! 

 
 
Kreativa studenter må jag säga!👌🏼
Elins kisse har fått så söta kattungar jag dör, vilka skönheter😍
Kan starkt rekomendera Dylan´s grill! Mums😋

Älsklingen njuter av sin burgare😍 

Värmer oss i solen, mys👯
Herrarna orkade inte stå i toakön så dem vattnade staketet, oops 🙊
Fanta är min bästa vän nu
Valborgmiddag
Min nya grillfavorit, har ni testat grillbilar?
På jakt efter en bh
Hej på er!
Är ni taggade inför valborg? Eller är det bara en hets kring det hela?
Själv är jag lite småtaggad fast jag inte får vill och kan dricka ( man kan ha kul ändå). Jag är bara taggad på att få vara med ett skönt sällskap, sitta och umgås, grilla. Hoppas det inte regnar men man vet ju aldrig med sveriges väder. 
På förmiddagen gick jag och A i affärer, jag var på jakt efter en bh, men fattar inte att det ska behöva vara ett projekt. Prövade allt som fanns på H&M och Lindex ingen satt bra, obekväma och lyfter inte ens upp brösten bra. Hittade en sjukt bekväm bh på Cubus den passade på pricken så jag blev lite osäker och köpte den inte. Ska nog köpa den iallafall under veckan som kommer, för den var super skön och brösten var fina i den. 
Jag och A promenerade till stationen med hundarna där vi mötte upp min syster. När vi kom hem gjorde vi hemmagjord pizza. OMG den blev såååå god, vi lyckades verkligen måste  jag säga. 
 Nu skall vi ladda upp med godsaker innan talang och bara mysa. 
 
 Lyckades verkligen med pizzan den här gången, syrran åt flera portioner haha =) 
Blev kanske lite väl ladda upp inför kvällsmys, men jag tycker man kan gå all in kvällen innan valborg. 
Mögelost med kex är min största cravings nu, så mycket godare än chips 
 
 
3 saker jag saknar med att inte vara gravid
1. Saknar att ha på mig kläder ur min garderob, speciellt jeans 
2. Saknar att sova på magen, det är det bästa jag vet. Nu när magen är stor kan jag inte sova mer än på sidan, ibland vaknar jag av att jag halvt ligger på magen med ena benet rakt och de andra böjt på sidan iallafall. Får direkt tankar om hur han mår där innne och om han faktiskt lever. 
3. Saknar min gamla kropp, inte för att den var perfekt enligt "kroppsidealet" utan för att jag uppskattade den ändå. Jag kunde va mig själv, ingen som sparkade mig i revbenen eller hickade. Ingen som påverkade mitt humör, min hunger eller min sömn. 
Den här gamla kroppen ska jag få tillbaka efter graviditeten, det har jag satt som mål! =)