Evgenia Kovaleva

New in
Hejhå! 
Idag var jag med min kille i kista för att jag skulle köpa ett par gummisar. Hade så svårt att bestämma mig om det skulle bli glansiga eller matta. Till slut så blev det matta eftersom älsklingen tyckte de var snyggare än de andra då blev det hunter som jag längtat efter. Det är värt att äga ett par gummisar i Sveriges tråkiga regniga, slaskiga väder.


 
Lite kort om min dag
Igår firade jag och mamma våra födelsedagar på mongoliska. Det var verkligen super trevligt massa snack, skratt och mycket ätande. Är jätte glad för allt jag fick och att alla kunde komma. Vill tacka alla som kom för en fantastisk dag. Vill tacka min underbara kille för världens bästa present och rosor som jag älskar love you! 
Hårmask för skadat/glanslösthår
Hejsan! Nu är det dags för hemmakur igen. Eftersom att alla tjejer drömmer om det fantastiska glansiga långa håret så har jag tagit fram en hemmakur som passar just er. Den här hårmasken bygger upp håret gör att det blir friskare och får en fin glans. Det här är en mask som man måste göra hela tiden under en period för att märka skillnad. INGREDIENSER: 1 äggula 3 msk olivolja Blanda ihop ingredienserna till en jämn massa applicera i hårbotten och i hela håret. Låt verka1 timme tvätta av med vanligt shampoo. Proceduren ska upprepas 1 gång i veckan för bästa resultat. Att ha en spa dag 1 gång i veckan förtjänar vi alla! Lycka till!