Evgenia Kovaleva

Mysig dag

Hej på er! Hur står det till? Med mig är det faktiskt bättre och bättre. Amningen börjar göra mindre ont och det är jag så glad över! Vill verkligen amma prinsen hur ont det än gör. 


A är på jobbet och jag har vart nere på stan och hämtat ut paket. Fikat med Elin och tittat lite i affärer. Sen så mötte vi upp Henna, umgicks lite med henne innan hon började jobba igen. 

Leon skötte sig super bra, jag trodde att han skulle gnälla mycket men han bara sov i vagnen och jag va bara tvungen att amma 2 gånger. 

Nu är jag hemma och väntar på att A ska komma hem från jobbet. Blir nog mysa med lilla Leon framför tv resten av kvällen. 
Ha det gott! 😊

Andra dagen med bebis hemma

Hej på er! Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bättre än igår, men känner mig fortfarande svag och har ont överallt. 


Inatt fick jag inte mycket sömn då Leon ville ha tutte hela tiden. Vilket gör att jag får mer ont i brösten eftersom han suger nästa hela tiden. Dock är det positivt eftersom mjölken kommer rinna till snabbare, och då kommer bebis bli mätt och suga mindre. 

Vi fick besök av BB påväg som tog PKU prov. Efter det kom min familj på besök. Vi grillade och umgicks och bara hade det allmänt trevligt. 

Är så sjukt trött jag ska amma färdigt och sen ska jag sova. 
Ha det gott! 

På förmiddagen åkte vi för att handla. Åhh han är så liten för att sitta i sitt babyskydd men så söt skrutt!
Tog en liten promenad efter maten, hela familjen ska följa med 😊
Jag slängde ihop en snabb efterrätt som bestod av degestivekex, grädde och jordgubbar. 😋
Första dagen med bebis hemma - mina tankar och känslor

Igår var det första dagen med lilla bebis hemma. Vi somnade vid halv 11 och han sov hela tiden fram tills morgonkvisten. Vi klev upp rätt så tidigt trotts att vi inte sovit så mycket. 


Min kropp var fortfarande helt slut, darrig och allmänt svag. Hade ont överallt.. trotts detta åkte vi iväg för att handla lite fika eftersom vi skulle få besök på eftermiddagen. 

När vi kom hem fick vi besök av BB påväg som hjälpte till med amningen, gav lite tips och råd. Sjuksköterskan tittade även på bebisens hud så att han inte var gul. 

Runt 5 tiden kom A familj och hälsade på vi åt gräddtårta med jordgubbar som A lagade. Den var sjukt god! Han är så duktig som hjälper till så mycket här hemma nu när lilla Leon vill ha mig till 100%. 

Amningen gör ont och jag känner hopplöshet men jag tänker inte ge upp vill fortsätta amma och hoppas på att det onda ska försvinna snart! 

Vi ska kämpa på här hemma nu och försöka komma in i vardagen igen. 
Ha en fortsatt trevlig dag! 💜

Skönt att vara hemma och sova i sin egen säng💙
Pappa myser med Leon på morgonkvisten😘
Fina presenter till liten fick vi av A familj😍