Evgenia Kovaleva

Hemmagjord pizza och shopping

Igår blev det hemmagjord pizza till middag och shit vad gott det blev. Mums vi gjorde egen pizzadeg som är busenkel att göra samt hade vi på allt vi ville ha på fetaost, parmaskinka, salami, ost, tomatsås, champinjoner och ruccola. 

Vi tog en fika i Gränby och jag smakade på caramel cheesecake och det var det godaste jag ätit på länge. Kommer definitivt äta met utav det när jag fikar. 

Bvc besök - 5 månaders vaccin

Dagen startade med ett Bvc besök, Léon vägdes och mättes. Sedan väntade även andra dosen av vaccinet... Léon fick sitta hos pappa den här gången och han var så duktig. Grät betydligt mindre den här gången jag som hade ställt in mig på det värsta blev chokad när han bara skrek till lite och sen var det inte mer än så. På

Påvägen till Bvc sov han i vagnen nergosad i filtar 🐻
Måndag

Godmorgon från en fullspäckad helg! I lördags hade Léon dop och allting började redan på fredagen med matlagning och förberedelser.  Familjen kom hem till oss och hjälpte till att förbereda maten och dekorerade lokalen, vi gick och la oss kl 3 på natten och klev upp halv 8. Inte mycket sömn man fick, trotts att jag var super trött kunde jag inte somna. Tankarna snurrade i

 huvudet på mig och jag var nervös vi har ju sett fram  emot den här dagen så mycket. 
Själva dopceremonin gick bra och efteråt blev det fest, mer om det i ett annat inlägg. 

I söndags var vi bara hemma och försökte återhämta oss, vi åt gott och hängde i soffan. A vän kom förbi en stund med barnen och vi fikade. Vi fick även se vår förta snö för i år.  

Morgonen startar vi med babblarna 😍