Evgenia Kovaleva

New in!

Igår så var jag och älsklingen i Skärholmen. Hittade bara en vit bh som är alltid bra att ha nu inför sommaren. Med tanke på att jag vill ha ljusa kläder på sommaren så ja älsklingen köpte den till mig helt enkelt. Så go han är!

Fredagsmys

Ligger i sängen och kollar på let's dance med min lilla syster det är trots allt final idag. Så spännande vem vinner Oscar eller Markolio.

Torsdagen den 30 maj

Hejsan!
Skolan gick bra idag, vi fick reda på hur engelska nationellaproven hade gått för oss. Som tur så klarade jag mig och det gick bättre än vad jag hade tänkt mig. Jag åkte hem efter skolan och fixade mig vid halv 3 hämtade jag min syster på fritids. Efter att jag lämnade hem henne så hämtade min kille upp mig och vi åkte hem till honom. Han fixade lite saker hemma sedan åkte vi ner till Södertälje centrum han skulle hämta ut sin klocka som var lagad. Därefter åkte vi till Skärholmen och det första vi gjorde där var o åt. Efter maten gick vi runt ett tag där sen drog vi hem till mig. Ja det var min dag de! Ligger just nu i sängen och sk sova strax godnatt på er!