Evgenia Kovaleva

Gårdagens firande
Igår blev det en lång dag för oss först in till stan och fira en kompis som fyllt år sedan iväg till andra sidan  och fira Léons faster som tagit examen. Det var väldigt kul på båda firanden dock var Léon lite grinig men jag misstänker att det är tänderna som håller på att spöka. Samt att det blev lite mycket för lilla honom med han är ju så pigg och nyfiken på allting och blir arg på sig själv för att han är trött och vill inte sova för fem öre. Visserligen är det bra att han är så med för han lär sig och utvecklas mycket fortare och det är jag väldigt glad över. 
(null)
 
(null)
Blev nästan inga bilder tagna igår med dessa två var från första firandet. Léon har blivit så stor att han kan sitta i en egen stol vid matbordet. Han fick smaka sushiris samt lite spagettis från wooken mums tyckte han. 
En sista dejt
I fredags gick vi ut och åt en sista gång innan A åker iväg igen i 5 veckor. Vi hade det super mysigt maten var super god och vi skall defenitivt äta på det här stället flera gånger. Vi fick en mysig stund ihop då Léon sov i vagnen och vi kunde få äta i lung och ro och prata lite. 
Stället vi var på heter La parrilla och är en italiensk restaurang med massa gott. 
 
(null)