Evgenia Kovaleva

Shopping

Hello mina vänner det var länge sen! Ja jag har haft fullt upp men nu hittadejag mig tid för att före ett inlägg iallafall. Under de senaste dagarna har jag köpt lite saker ett torrshampoo som ä bra för de som har problem med att håret blir fattigt snabbt. Då kan man spraya de i hårbotten och sedan kamma ut håret så ser det någorlunda bra ut. Idag köpte jag ett par super fina skor bara är så kär i dessa så de ska jag självklart se fram emot att få använda. Köpte även kokosolja som jag ska applicera i håret och sedan sova med det. Det ska ge håret näring och glans så ska kila iväg och göra det nu tänkte jag.

Glossybox Augusti 2013- Beauty is Golden
BODYFARM, Shower Gel Vårdande duschgel som, liknar alla produkter från Bodyfarm. är baserad på naturliga oljor och extrakt. Innehåller bl.a. Panthenol och Jojobaolja som skyddar och ger intensiv återfuktning. Pris: 100kr/250ml. THE BODY SHOP, Honeymania Body Butter (Nylansering) Community Fir Trade-producerad vildhonung av nektar från tusentals blommor, tillsammans med flera andra CFT, producerade ingredienser som sheasmör, kakaosmör, sesamolja och bivax. Pris: 185kr/200ml. MODEL CO, Bronzed Goddess Duo Eye Shadow Två nyanser som gör att du enkelt kan skapa olika stilar och gå från dag till kväll på nolltid. Kan användas var för sig eller kombineras för att skapa snygga skuggor och definiera ögonen. Pris: 179kr/st. BE A BOMBSHELL, Onyx Black Eyeliner Eyeliner med enkel applicering och lång, vattenfast hållbarhet. Håll pennan mot ögonfransarna när du målar så att du får en snygg tunn linje som får fransarna att se tätare och längre ut. Pris: 120kr/st. CLAUDIA, Nailpolish Claudia nagellack är ett snabbtorkande nagellack med hög täckförmåga och som sitter länge utan att flagna. Borsten är platt och bred (wide brush) vilket gör appliceringen enkel. Pris: 45kr/11ml.
Workshops

Första skoldagen är avklarad jippi känns så skönt. Vi gick bara igenom schemat sedan fick vi sluta. Lycka att vi fick välja precis vilket skåp vi ville. Fick äntligen ha ett uppe skåp jag och Flouna var först i kvarn. Efter det så träffade jag mamma i fittjacentrum vi åkte till skärholmen. Hon skulle lämna ett papper i begravningsbyrån. För för er som inte följer mig på instagram så ska jag säga er att min mormor har dött. Just därför har inte jag bloggat på ett tag. Väldigt sorgligt jag är sjukt ledsen fortfarande. Men inte nog med det så fick jag en ny tele idag för min innan vart sönder. Det är glad över iallafall nu kan jag ha wifi igen stolt tjej. Följ mig på insta!