Evgenia Kovaleva

Drinken som får dig att må bra

Jag vill dela med mig av ett recept på mitt mirakelvatten som har så mycket posetiva effekter för din hälsa. Den innehåller vitaminer, mineraler och antioxidanter som är bra för din kropp. Det är superenkelt att göra och tar inte alls lång tid vilket är positivt. 💪🏼

Du behöver: 

1 stort glas vatten 

1 msk äppelcider vinäger

( Bakteriedödande, minskar risk för hjärtsjukdommar och cancer, stabilare blodsocker, viktnedgång, stödjer matsmältningen, balancerar Ph värdet i kroppen)

1 msk citronjuice

( Balancerar Ph värdet, stärker immunförsvaret, minskar inflamationer, resar din kropp, kan motverka sötsug och hjälpa viktminskning, förbättrar hyn, gör dig piggare, underlättar för matsmältningen)

1 krm pressad ingefära

( Minskar smärta/svullnad i lederna, hjälper att bryta ner fettet i kroppen, sänker kolesterolet, ökar blodcirkulationen)

1 tsk honung

( Läker sår, minskar halsont, bakteriedödande, förbättrar tarmen hälsa)

Cayennepeppar

( Minskar kolesterol, skyddar mot stroke och hjärtinfarkter, förebygger magsår, ökar fettförbränning, ökar cirkulationen i kroppen, motarbetar dåligt minne)

Gör så här: 

Blanda ner alla ingredienser i vattnet och avnjut! 

Tips: Drick detta mirakelvatten på morgonen på tom mage för att starta igång tarmarna och få en riktigt bra boost för dagen! 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress